Bulvár, celeb

2011.07.20. 18:53

Elképesztően giccses Goldie Hawn és Kurt Russell luxusháza

A magyar származású Goldie Hawn és férje, Kurt Russell úgy döntöttek eladják malibui villájukat, nem is kérnek érte sokat, körülbelül 2,8 milliárd forintért kínálják megvételre. A képekből kiderül: a sztárpár töménytelen giccsel vette magát körbe.

A magyar származású Goldie Hawn és férje, Kurt Russell úgy döntöttek eladják malibui villájukat, nem is kérnek érte sokat, körülbelül 2,8 milliárd forintért kínálják megvételre. A képekből kiderül: a sztárpár töménytelen giccsel vette magát körbe.A szerencsés vevő egy igazi sztárházba költözhet, Goldie Hawn és Kurt Russell huszonkilenc éve tartó kapcsolatából húszat Mailbuban élt le, ezen falak között. Igaz hat éve jó sok pénzért felújították és új stílust adtak a luxusháznak, most azonban úgy döntöttek, ideje megválni a kérótól.

Goldie Hawn és Kurt Russell igazán jószívű, az új vevőnek ugyanis nem kell lutrit vennie, ha szeretné és komolyak a szándékai, ki is próbálhatja milyen érzés a sztárok villájában élni. Az ingatlant ugyanis ki lehet bérelni, havi 15,2 millió forintnak megfelelő zöldhasúért.

A zsúfoltság és giccs netovábbja

Szökőkutak és Buddha szobrok, külön meditáló szoba, tengerre néző háló és természetesen egy óriási moziszoba, ahol kedvére nézhet bárki bármit. És akkor a konyháról, vendégházról, kandallókról, vagy a SPA-kat idéző fürdőkről még szó sem esett. A fotókból pedig kiderül, hogy bár minden egyes berendezési tárgyuk nagyon szép, a sztárpár otthona mégis zsúfolt és színes, és... sok. De ahogy mondani szokták  ízlések és pofonok....

Figyelembe véve pedig, hogy kutyasétáltatás közben akár Mel Gibson-nal, Nick Nolte-val, Paris Hilton-nal vagy Axl Rose-zal is összefuthat a leendő tulaj, az ár nem is olyan borsos.

Goldie és Kurt azért szeretne megválni a családi fészektől, mert csemetéjük, Kate Hudson összeköltözik párjával, Matt Bellamy-val.

- MON -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!