Bulvár, celeb

2011.06.09. 14:08

Teljesen lesoványodott Demi Moore

<p><span style="color: black;font-family: Tahoma;font-size: x-small"></span>A háromgyermekes anyuka New Yorkban pózolt, de a képeken úgy tűnik Demi Moore összement.</p>

Demi Moore egy fekete Luis Vuitton szerelésben villogott a kamerák előtt New Yorkban, de ellentétben a megszokott látvánnyal, Moore most nagyon furcsán festett. Lehet, hogy csak a ruha furcsa szabása teszi, vagy a fények különös játéka, de a nyilvánosság előtt mindig bombanőként megjelenő Demi most úgy tűnt, mintha összeroggyant és megviselt lenne. De még szembeötlőbb, hogy soványabb, mint korábban volt. Azzal a soványsággal, amit nem kemény edzéssel érnek el a sztárok, hanem ami többnyire a problémákat követi. Az sem tett jót Demi megjelenésének, hogy fekete ruhája alá nem vett melltartós, és a megereszkedett műmellek nem igazán festettek jól.

Demi egy jótékonysági esten vett amúgy részt, ahol adományokat gyűjtöttek a hátrányos helyzetű gyermekek oktatására és egészségügyi kezelésére. A megnyitón Demi egy verset szavalt, amit halk szaxofon kísért. Demi Moore egyedül érkezett az estélyre, férje, a 33 éves Asthon Kutcher nem kísérte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!