Bulvár, celeb

2011.06.09. 10:19

Szexi testfestéssel tüntet Chantelle Houghton

<p>A vadállatok védelmében mutogatta dögös alakját a szőke celeb.</p>

Chantelle Houghton, a szexi tigris nem kis feltűnést keltve tüntetett Londonban a vadállatok védelmében.

Talán ha a rendvédelmisek is így tüntetnének itthon, korábban célt érnének. Houghton, - akit brit televíziós személyiségként, és reality sztárként lehetne bemutatni -  mindenesetre egy cseppet sem szégyenlős, mindent bevet a vadállatok védelmében. A Londonban egy szál fehérneműben portyázó hölgy elérte célját, hamar a figyelem középpontjába került.

 Érző lelkű Houghton a testét is mutogatja az állatvédelem közben

A 27 éves Houghton - tigris a londoni parlament előtt tiltakozott a vadállatok cirkuszi fogva tartása és idomítása ellen. A szigetországban egy frissen bemutatott tanulmány szerint ugyanis a cirkuszi állatok sorsa igencsak nyomorúságos. Nem elég, hogy életük java részét a rácsok mögött töltik, de gyakran a színfalak mögött kegyetlen és durva bánásmódban részesülnek a cirkuszokkal utazó állatok.

Chantelle Houghton -nak nem ez volt az első megmozdulása, márciusban salátákkal borította testét, akkor a vega élet fontossága és szépsége mellett kampányolt. Megjegyzendő: mind a két alkalommal úgy állt ki a nemes célokért, hogy közben a lehető legtöbbet mutassa meg dögös testéből...

A lelkes állatvédő nem mellesleg Katie Price exférjével, Alex Reid-del randizgat mostanában, akivel egy ötcsillagos SPA hotelben zárkóztak be legutóbb pár napra, a paparazzik legnagyobb bánatára.

- MON -

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!