Bulvár, celeb

2011.06.29. 19:00

Szexi szőke Harry herceg új barátnője

Harry herceg ismét egy szép szőkének udvarol: Jenson Button excsajának Florence Brudenell-Bruce-nak csapja a szelet.

Harry herceg ismét egy szép szőkének udvarol: Jenson Button excsajának Florence Brudenell-Bruce-nak csapja a szelet.A 26 éves Harry herceg - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, aki édesapja és bátyja, Vilmos herceg mögött a harmadik a brit trónutódlási sorban - egy pár hónapja már titkos viszonyt folytat a fürdőruha és fehérneműmodell Florence Brudenell-Bruce-szal, most azonban fény derült a titokra. Évek óta ismerik egymást és mindig is jóban voltak, a románc az után lendült be, hogy Harry bejelentette, örökre végzett korábbi kedvesével, Chelsy Davyvel. 

A Sun-nak nyilatkozó, forrás szerint: – Még nagyon az elején tartanak, de Harry herceg és Florence szinte teljesen összeolvadt. Florence nagyon vidám természetű, szőke és csinos. Harry nagyon kedveli – sorolja a cáfolhatatlan érveket a királyi titkok kiszivárogtatója.

Florence amúgy szintén nemesi származású, Kardigán grófjának egyeneságú leszármazottja. Korábban a Forma 1-es világbajnokkal, Jenson Buttonnal két évig volt együtt, de 2008-ban szakítottak. Az akkor még a Hondánál versenyző Button csapatát anyagilag is támogató Florence friss románcát Harry herceggel, szűkszavúan csak így kommentálta: – Nincs sok mondanivalóm.

Harry herceg számít a világ egyik legkapósabb agglegényének

A szőkeség a Bristoli Egyetemen szerezte művészettörténész diplomáját, ifjú kora ellenére a szakma által számon tartott műgyűjtő, és kollekciójából már kiállítást is rendezett a londoni művésznegyed szívében, az Old Bond Street egyik galériájában, de gigamárkák modelljeként is tündökölt, többek között John Lewis vagy az Adidas arca is volt. A beszámoló kitér arra, is, hogy Chelsy ugyan jelen volt Harry herceg bátyja, Vilmos herceg áprilisi londoni esküvőjén - állítólag Harry kifejezett kérésére vették fel a meghívottak listájára -, és ebből sokan arra a következtetésre jutottak, hogy a pár ismét együtt van, ám ezt a herceg minapi sajtóértesülések szerint határozottan cáfolta.

Az MTI beszámolója szerirnt miután Vilmos elkelt, jelenleg Harry herceg számít a világ egyik legkapósabb agglegényének, és ennek idegenforgalmi vonzatai is vannak. Brit sajtóbeszámolók szerint ugyanis reményteli amerikai leányok körében valóságos Harry-turizmus alakult ki: ifjú hölgyek csapatostul kelnek át az Atlanti-óceánon, és gondosan kidolgozott menetrendek alapján járják végig a herceg által közismerten gyakran látogatott legmenőbb londoni szórakozóhelyeket, hátha összeakadnak Harryvel - és hátha Harry szeme megakad rajtuk. Ha azonban a The Sun szerdai értesülése helytálló, akkor kidobott pénz volt a londoni repülőjegyekre költött összeg.

- MON/MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!