Bulvár, celeb

2011.06.23. 14:24

Nora Arnezeder félpucér, leszbi strandolása

<p>A francia színásznőcske a spanyol tengerparton sütkérezett, nem rejtve véka alá cicijét és leszbikus csókját.</p>

Nora Arnezeder neve ismerősen csenghet már pár filmből, de ha esetleg mégsem, a parfümiparból már biztosan dereng. Ha azonban még ez sem hozna minket közelebb Nora Arnezeder megismeréséhez, akkor gyakorlatilag bőven elegendő ha megvizslatjuk a spanyol tengerparton készült képeit, bemutatkozásnak nem rossz.

A párizsi születésű színésznő egy osztrák apa és egy egyiptomi-zsidó nő gyermekeként jött napvilágra, 1989 májusában. Két éves korában elköltöztek a francia fővárosból, mikor pedig Nora 14 lett, Balira állt tovább családilag. Miután visszatért Párizsba, filmes karrierje azonnal kezdetét vette, 2009-ben pedig az Idyll parfüm reklámarca lett.

Pályája szépen ível felfelé, bikini felsője pedig ugyanolyan lendülettel lefelé, a férfiszemek legnagyobb örömére. Sőt, a képeket elnézve az azonos nemhez vonzódó hölgyeknek is felcsillanhat bátran látószervük Nora Arnezeder láttán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!