Bulvár, celeb

2011.06.03. 13:13

George Lucas visszavág

<p>George Lucas, a Star Wars filmek kiötlője a címszereplője a szatírának, amit valószínűleg soha nem fog bemutatni egy mozi se.</p>

Mozielőzetes egy soha el nem készített filmről, ami a humor erejével csapja arcon a nézőt, George Lucas a főszerepben? Láttunk már ilyet. Quentin Tarantanio és Robert Rodriguez Machete című filmje egy nagyon jól sikerült fiktív trailerből született, kis szerencsével a George Lucas visszavág is megélheti, hogy mozi legyen belőle.

Az alaptörténet szerint George Lucas, miután a nyolcvanas években a csúcsra ér és úgy érzi más -féle filmeket szeretni forgatni, mint addig, hirtelen egy hatalmas összeesküvés áldozata lesz. Elrabolják és egy imposztor segítségével átveszik személyiségét. Lucas 20 évig elzárva él, kiskanállal ás menekülő alagutat magának, fekvőzik és a midikloriánokról elmélkedik. Majd kiszabadul és visszavág!

Ki lehet George Lucas legnagyobb ellensége?

Lucas nem érti az elfajzott birodalmat, amibe húsz év után csöppen, sose hallott még mobiltelefonról például. Segítséget kér régi barátaitól, Leila hercegnőtől és Chewbakkától, akik habozás nélkül állnak George mellé és veszik fel a küzdelmet a sötét oldal erőivel szemben.

És hogy ki áll az egész furmányos összeesküvés mögött? Akinek nem elég egyértelmű, ki lehet George Lucas, a Star Wars filmek megalkotójának legnagyobb ellensége, nézze végig a 3 perces trailert!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!