Bulvár, celeb

2011.06.16. 15:12

Még a melle is csontos Heidi Klumnak

<p>A 38 éves Heidi Klum bombaformában van. Ami azt illeti: túlságosan is, már ami az alakját illeti, ugyanis a modell túlságosan vékony.</p>

Heidi szerda este egy gálaesten tündökölt New Yorkban, ahol James Franco színészt és Michael Kors tervezőt emberbarátságuk miatt díjaztak. Celebekből nem volt hiány, Ke$ha, Jennifer Hudson, Courtney Love és Lass Bass is ott volt Heidi Klum mellett, hogy csak egy párat említsünk. A gálát az amfAR (Alapítvány az AIDS Kutatásokért) szervezte.

 Hiába azonban minden híresség, a legtöbb szemet biztosan Heid Klum vonzotta, melltartó nélküli, lenge kis kék ruhájában. A hosszú combú Heidi már 4 gyermeken is túl van, alakja azonban nem sínylette meg az anyaszerepet. Sőt, ami azt illeti - bár az egykori sztármodell igazán dögös - talán túlságosan is vékony, mint aki egy falatot sem vesz magához. Vagy egyszerűen csak ilyen szerencsés alkat. A híresség egyébként ezúttal férje, Seal nélkül jelent meg az eseményen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!