Bulvár, celeb

2011.06.10. 19:44

Löttyedt fenekét mutatta Jennifer Metcalfe

<p>A szappanopera-szereplő Jennifer Metcalfe korábban kórosan sovány volt, most pedig kezd kórosan nagyfenekű lenni.</p>

Hollyoaks című brit szappanopera Mercedes Fischerje szexi, vonzó, és olyan domborulatokkal rendelkezik, hogy hűha. Sőt, nem is olyan régen még aggasztóan vékony volt, dereka apróra ment össze, bordái pedig kilátszottak, bár kerekségre hajlamos csípője és feneke miatt mégsem nézett ki úgy, mint aki éhezik.

Most pedig végképp nem. Jennifer Metcalfe korábbi soványsága eltűnt, sőt, talán kissé túlzásba is vitte a étkezéseket, ugyanis minap az ibizai parton készült róla pár kép, amin egyértelműen látszik, hogy narancsbőrös fenekére a fogyókúra és a torna is ráférne. A 27 éves szépség egyébként 1 évvel ezelőtt esett át egy zsírleszíváson, aminek során a combján felhalmozódott fölösleget csapolták le. Ennek mostanra nyomát sem látni Jennifer Metcalfe testén.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!