Bulvár, celeb

2011.06.09. 12:20

John Malkovich rablás áldozata lett

<p><span style="color: black;font-family: Tahoma;font-size: x-small"></span>Prágában lépett fel John Malkovich, akinek hotelszobájából két mobilját és más értékeit is ellopták.</p>

John Malkovich -nak lenni nem könnyű, erre ékes bizonyíték a Malkovich menet című film, de szegény Johnt most a valóságban rabolták ki. A színész épp Prágában vendégszerepelt, ahol egy osztrák sorozatgyilkos bőrébe bújt a „Pokoli Komédia” című mű kedvéért.

A Prágai Tavaszi Zenei Fesztiválon fellépő Malkovich a darab végezetével meghajolt, majd visszatért hotelszobájába, ahol döbbenten vette észre: kirabolták. A Mandarin Oriental Hotel szóvivője így konstatálta az eseményeket: - Megerősíthetjük, hogy nyomozás zajlik Mr. Malkovich eltűnt személyes tárgyainak hollétét illetően.

Amennyire a Con Air-ben megismertük, lehet, hogy nem a legjobb emberrel húztak ujjat a betörők, John Malkovich nem a legjobb ember, akibe bele kéne kötni... És nagy valószínűséggel miszter Malkovich telefonjában lévő kontaktok sem fognak lelkendezni a különleges cseh akcentussal telefonálgatóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!