Bulvár, celeb

2011.06.15. 19:32

Faképnél hagyta a Playboy nyuszi Hugh Hefnert

<p>Hugh Hefner hétvégi esküvője elmarad, 25 éves arája ugyanis hirtelen meggondolta magát.</p> <p>&nbsp;</p>

A Playboy alapítója, a 85 éves Hugh Hefner és a 25 éves Crystal Harris a hétvégén kelt volna egybe, közel 300 meghívott vendég szeme láttára. Crystal azonban lefújta a menyegzőt. Ahogy Hefner a Twitteren írja: - Az esküvőnek annyi. Crystal meggondolta magát.

A pár állítólag már az elmúlt hétvégén is csúnyán összekapott, olyannyira, hogy Crystal már akkor elhagyta a híres Playboy kúriát. Hef Karácsonykor kérte meg a nála 60 évvel fiatalabb szőkeség kezét, amire akkor még boldogan mondott igent a leendő Hefnerné.

Kétszer vált már el a Playboy atyja

 

Hugh Hefner kétszer vált már el, legutóbb 2010-ben, Kimberley Conrad-tól. Első feleségével, Mildred Williams-szel házaséletük 1959-ben ért véget, mindkét exfeleségétől két gyermeke van. Crystal és Hefner a 2008-as Palyboy Haloween buliján találkoztak először, pár héttel később pedig már be is költözött Hef-hez a nyuszilány. Crystal amúgy a júliusi Playboy címlapján tetszeleg legközelebb, hacsak Hefner meg nem vétózza idő közben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!