Bulvár, celeb

2011.06.13. 17:41

Családi dráma - Nicolas Cage az apatigris

<p>Nicolas Cage igazi apatigrisként rohant megvert fiához, akit alaposan meggyepáltak a The Farmer s Kitchen nevű étteremben.</p>

Nicolas Cage fia, Weston személyi edzőjével balhézott össze, aki alaposan elgyepálta az Oscar-díjas Cage sarját. A TMZ.com szerint a balhét Weston robbantotta ki, ugyanis kiakadt, amiért edzője letiltott valami számára különösen kedveset az étrendjéről, így nem ehette azt a menüt, amit előzőleg kiválasztott a The Farmer s Kitchen nevű étterem étlapjáról.

Szemtanuk szerint a fiatal zenészsz úgy őrjöngött, mint aki gyógyszer, vagy alkohol hatása alatt áll. Ezt követően rugdosni kezdte edzőjét, aki 13 arcra irányított taslival viszonozta a hisztirohamot.

A fiút bilincsben vezették el, majd kórházba szállították egy alaposabb kivizsgálásra.

Nicolas Cage és fia Weston

 

A papa, Nicolas Cage is gyorsan a helyszínre érkezett, aki vérmérsékletének megfelelően próbálta elrendezni a dolgot. Ordítozott, káromkodott, a mentősök alig tudták visszafogni. Cage fia feljelentést tett, de az még korántsem biztos, hogy ő jön ki nyertesként az ügyből ugyanis ő kezdte a balhét.

- MON -

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!