Bulvár, celeb

2011.06.21. 13:58

Britney Spears förtelmesen slampos

<p>Britney Spears turnéja közben is szakított időt legfontosabb feladatára, az anyaszerepre, miközben sztárkülsejét is levetette. Lehet, hogy ennyire azért nem kellett volna...</p>

Pénteken ballagott az oviból Britney Spears 5 éves gyermeke, Sean Preston, az épp turnézó Sean Preston kisasszony azonban igazi anyaként szakított időt fia eddigi legfontosabb eseményére.

A korábban közel sem példás anyaként tetszelgő Britney úgy tűnik tényleg összeszedte magát, karriere új lendületben van és végre családja körül is úgy tűnik, rendben mennek a dolgok.

Külseje azonban hagy némi kívánnivalót maga után. A popdíva folyamatosan meglepi külsejével rajongóit, és nem mindig jó értelemben. Így volt ez legutóbbi koncertjén, ahol elég vegyes kritikákat kapott. Habár az élő fellépésekért lelkendező amerikaiak Britney Spears hangjában semmi kivetnivalót nem találtak, megjelenése már sokkal inkább kritizálható volt. Akkor főként súlyát, illetve az ahhoz megengedett ruhát érte kritika, míg most a slampossága ad okot a fanyalgásra. Hiába: sztárnak lenni egyáltalán nem könnyű.

A felvételek akkor készültek, amikor az énekesnő éppen egy hátsó kocsibeálló "surrant be" az ovódába.

A magyar közönség egyébként szeptember 30-án láthatja Britney Spears koncertjét Budapesten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!