Bulvár, celeb

2011.06.22. 14:28

Beatrix yorki hercegnő durva átalakulása

<p>Rút kiskacsából gyönyörű hattyúvá változott Beatrix yorki hercegnő.</p>

Ha az ember lánya a yorki hercegnő és a brit trón egyik – még ha nem is a legelső – várományosa, bizony a szokásos protokoll mellett nem árt, ha dekoratív is. Beatrix három évvel ezelőtti formájához képest csak egy hajszálvékony árnyéka önmagának, rút és elhízott kacsából kecses hattyúvá érett.

 

A 22 éves yorki hercegnő barátjával, Dave Clark-kal nyaral dél-Franciaországban, akivel potom heti 120 millió forintért bérelnek egy ócska kis jachtot. A királynő unokája, akinek saját címere van, és korábban leginkább egy gömbvillámra emlékeztetett mindenkit az egybe részes fürdőruhájában, most önfeledten ugrál bikiniben és karcsún a tengerbe.

A Daily Mailnek még 2008-ban megjelent fürdőruhás képeiről így nyilatkozott: – Úgy gondolom az emberek néha nagyon hitványak tudnak lenni, bár tudom, hogy ez javarészt a pozíciómnak köszönhető. A baj az, hogy alapvetően nincs nagy önbizalmam, így hát ez még dühítőbb tud lenni. Talán kezdhetnék valamit az alakommal, hogy ledobjam ezt a sok felesleges kilót, lehet, hogy végül is pont erre a lökésre van szükségem – mondta a hercegnő.

Így nézett ki a hercegnő drasztikus fogyása előtt

Azóta teljes átalakuláson ment keresztül Beatrix hatalmas súlyvesztését rendszeres diétának és mozgásnak köszönheti. A francia tengerparton nyaraló yorki hercegnő egy olyan jachtot bérel, amin 15 fős legénység dolgozik, saját edzőterme van, amit igény szerint privát klubbá lehet alakítani és a listaára heti 120 millió forint körül mozog. 

Bár a hercegnő jobban néz ki, mint valaha, a  saját edzőterem használatát azért még javasolnánk, főként fenéktájékra...

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!