Bulvár, celeb

2011.06.10. 14:27

Alice Cooper majdnem lelőtte Elvis Presley-t

<p>Alice Cooper bevallotta, hogy 1971-ben, Las Vegasban majdnem lelőtte a rock and roll királyát.</p>

Alice Cooper őszinteségi rohamon ment át, saját bevallása szerint Elvis Presley pisztolyt adott a kezébe és arra kérte, húzza meg a ravaszt.- Ez még akkor volt, amikor a csúcson volt Elvis, akiért már gyerekkoromban is rajongtam. Vegasban futottunk össze, ahol beráncigált a konyhájába, majd a fiókból egy pisztolyt rántott elő – emlékszik vissza az énekes.

- A stukker meg volt töltve és arra kért rakjam a halántékához, majd húzzam meg a ravaszt. Nem tudtam mit tegyek. Az járt a fejemben, ha most ránk nyitna az egyik biztonsági embere és meglátná, hogy egy csőre töltött pisztolyt tartok Elvis fejéhez, tuti engem lőnének le, mégpedig azonnal – meséli Cooper.

Alice Cooper nem tudta mit tegyen

Ahogy a Daily Mirror-nak nyilatkozó Alice Cooper folytatja: - A bal fülemben egy kis hang azt mondta: „Gyerünk, tedd meg! Ezzel történelmet írsz, te leszel aki megöli Elvist!” addig a másik felemen azt suttogta belső hangom: „Nem ölheted meg! Hisz ő Elvis Presley! Elég ha leütöd és kapsz érte pár évet”.

Egyik megoldás sem ígért túl sok jót Cooper -nek, a helyzetet végül maga Elvis Presley oldotta meg: - Amíg a hangokkal vitatkoztam, a másodperc tört része alatt Elvis hirtelen kirúgta a kezemből a pisztolyt, majd a nyakamnál fogva a földre tepert és azt mondta: „ Látod, így kell elintézni egy fegyveres támadót”.

Elvis Presley különös leckéje a mai napig kísérti Alice Cooper -t, aki most, negyven évvel később könnyített lelkén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!