Bulvár, celeb

2011.05.24. 19:02

Smink nélkül a világ legszexisebb nője

<p>Rosie Huntington-Whiteley természetes, smink nélküli arcát mutatta meg a minap.</p>

A világ legszexisebb nőjének választotta két magazn is Rosie Huntington-Whiteley-t, aki azóta került fokozottan köztudatba, hogy kiderült: a Transformers legújabb részében szerepel. Vajon a szavazók akkor ők is őt találták volna a legszebb nőnek, ha látják smink nélkül. Nem elképzelhetetlen! Ugyanis a devoni születésű 24 éves szépség természetes megjelenése is nagyon vonzó. Smink nélküli üdeségét tegnap mutatta meg a lesifotósoknak, amikor elhagyta a tornatermet Hollywoodban egy kiadós edzés után.

 

Nézze meg a fotót ide kattintva >>>

 

Korábban arról nyilatkozott egy magazinnak, hogy amennyire teheti különválasztja a munkáját és a magánéletét de ezáltal ő is majdhogynem két külön személy lesz. "Nagy különbség van a modell és színésznő Rosie és a normális lány Rosie között." Elárulta, a a több millió dolláros keresete és a hírnév ellenére ő még mindig egy falusi lánynak érzi magát, aki ragaszkodik is ahhoz, hogy valahol maradjon meg annak a személynek, aki a "sztárság" előtt volt.
- MON -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!