Bulvár, celeb

2011.05.31. 14:15

Quentin Tarantino westernt forgat

<p>Tarantino talán most olyan fába vágta a fejszéjét, amibe még soha. Western filmet forgat.</p>

Olyannyira komoly a dolog, hogy a Quentin Tarantino már a főszereplőt is megtalálta, aki nem más, mit Christoph Waltz, akit a Becstelen Brigantyk náci tisztjeként ismerhettünk meg.

A The Internet Movie Database (IMDb) információi szerint Quentin Tarantino olyan vizekre evez, ahol még ő sem járt. Legújabb filmje egy western lesz. Tarantino -t olyannyira vezérelte az isteni szikra, hogy már a forgatókönyvvel is elkészült. Ráadásul az IMDb hírei szerint ez a stílusváltás annyira fekszik neki, hogy gyorsabban megírta a forgatókönyvet mint a Kill Bill vagy a Becstelen Brigantyk esetében.

 Tarantino idén kezdi forgatni a filmet

A film főszerepét az az az Oscar-díjas Christoph Waltz kapta meg, akit a Becstelen Brigantyk náci tisztjeként ismerhetett meg a közönség. Felröppentek olyan hírek, hogy a filmben felbukkanhat Franco Nero, aki számos magyar filmben is játszott, vagy Keith Carradine, és Treat Williams. Ezt viszont cáfolja a Rottentomatos filmes oldal, és nem hogy a fent említett három színészt, de a teljes szereposztást homály fedi.

Egyenlőre annyit tudni, hogy a forgatás idén, azaz 2011-ben kezdődik. Aggodalomra azonban semmi ok, mivel véleményünk szerint elég garancia Quentin Tarantino és Christoph Waltz neve.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!