Bulvár, celeb

2011.04.07. 10:55

VV Éva szexszel keresett pénzt?

<p>VV Éva családja kiborult, amikor az egyik hazai bulvárlap azt írta a villa törtetőjére, hogy korábban szexel keresett pénzt.</p>

A szőke szépség Villaléte alatt több valótlan cikk jelent meg róla, de egy tegnapi cikkel végleg betelt a pohár Éva családjánál.

Ma reggel ugyanis az egyik bulvár napilap címlapon hozta le, hogy „Éva szexszel keresett pénzt a villa előtt”. A Törtető lány édesapja, Baukó György hiába cáfolta az újságírónak ezt a valótlan hírt, a napilap ennek ellenére mégis lehozta.

- Nem tudom elmondani mit érzek. Tényleg tönkre akarják tenni az újságírók életünket? Nincs ezeknek lelkük? Nem gondolnak bele, hogy mit tehet egy ilyen hazugság egy családdal, mit fognak gondolni a lányomról? Régen, igen voltak a lányomnak anyagi gondjai, de olyan mélyre sose süllyedt, hogy szexszel kereste volna a kenyérre valót. Mindig tisztességesen éltünk, hogy nézzek ezután a barátaim szemébe? Mindenki erről beszél, mindenkinek magyarázkodhatok, csak azért, mert valaki valótlant állított – mondta kétségbeesetten Éva apukája, majd folytatta.
- Tegnap este már fizikai fájdalmaim voltak. Felhívott ugyanis egy újságíró hölgy, igaz-e, hogy Éva szexszel kereste a pénzt, mondtam, hogy ez egy hazugság. Erre tessék, mégis megírta. Hozzátenném, hogy ez az az újságíró hölgy, aki hiába megígéri, hogy miután megírta a cikket beolvassa nekem, soha nem teszi meg, és másnap az újságban egy szó sem egyezik meg a nyilatkozatommal. Szeretnék egyszer ennek az újságíró hölgynek a szemébe nézni, és megkérdezni: jó érzés tönkretenni mások életét?

Nem mernek kimenni az utcára

De az Éváról szóló valótlan cikk nemcsak a lány apukáját borította ki, hanem a testvérét is.

- Ki sem merek menni az utcára. Itt ülök bent egész nap a két és fél éves kisfiammal. Hogy írhatnak ilyet az újságok, méghozzá kijelentő módban. Azt a képet, ami megjelent róla az újságban Éva magán célra készítette, nem tudom, hogy jutottak hozzá, de tényleg az a céljuk az újságíróknak, hogy tönkretegyék az életünket? Nagymamám majdnem agyvérzést kapott, amikor megtudta, édesapám beletemetkezett a munkába, én meg az utcára se merek kimenni. Éva barátja, Ádám is teljesen kiborult. Lehet, hogy nem vagyunk gazdagok, de annyi pénzünk mindig volt, hogy kenyérre teljen. Tisztességes emberek vagyunk, és amit az utóbbi pár hónapban csinált velünk a sajtó az teljesen felháborító. Meddig akarnak elmenni? Mikor hagyják már abba? Ez becsületsértés, és ezt nem hagyjuk annyiba.

Éva barátját, Ádámot is nagyon megviselték a történtek. Nem érti, hogy érhet valakinek/valakiknek annyit egy ütős címlap, hogy másokat, azaz érző embereket áldozzanak fel érte.
Forrás: www.rtlklub.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!