Bulvár, celeb

2011.03.27. 19:47

Hájhurkáit mutogatta Britney Spears

<p>Bár Britney sokkal jobban néz ki, mint az elmúlt időszakban bármikor, tegnapi koncertjén azért sikerült egy nem az ő kerek alakjához való ruhába préselnie magát.</p>

A hírességeket másféle mércével mérik, mint az átlagembereket, s miután állandó reflektorfényben élnek, mindig jól kell kinézniük, ugyanis nem csak a tehetségük, de megnyerő külsejük is sikerük kulcsa. Britney Spears átlagemberként nézve egy szülés után is formás nő lenne, de pophercegnőként ez már közel sem elég, ráadásul nem is úgy öltözik, mint aki tisztában van azzal, hogy lánykori alakja a múlté. Las Vegas-i élő koncertjén egy kicsi és nagyon szűk bőrhatású fekete-piros szerkőt viselt, ami elég sokat láttatni engedett, főképp azt a fölösleget, aminek egy ilyen ruhánál nem lenne szabad dudorodnia. Később egy flitteres body-t vett fel, ami viszont már előnyösebb viselet volt számára.

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

Az azonban kétségtelen: Britney sokkal jobb formában van, mint az elmúlt egy évben bármikor is. Pontosan abban az egy évben, amennyi időre nagyjából el is tűnt a köztudatból. 2009. év végi koncertturnéja után Britney most visszatért a köztudatba. A Femme Fatale című albumának megjelenése után néhány nappal, tegnap újra színpadra állt. Az idén 30. életévét betöltő pophercegnő visszatérését pozitívan fogadták a kritikusok, mint ahogy új albumát is, bár Britney Spears szakmailag már rengeteget elért, tehát ez nem meglepetés; az Oops..I did it again nótával híresség vált diáklány mára milliárdos popdíva lett.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!