Bulvár, celeb

2011.03.23. 10:54

Ciki! Bajuszt növesztett Kate Winslet

<p>Kate Winslet rossz sminkje még inkább kihangsúlyozta, hogy iszonyat szőrös az arca és komoly kis bajuszkája nőtt.</p>

Csak nemrég zengtek ódákat Kate Winslet Lancome reklámkampányához készült csodás fotóiról, amin - javarészt a photoshopnak köszönhetően - eszméletlenül jól néz ki. Miután egy szépségápolási birodalom reklámarca még kellemetlenebb, hogy egy új mini-sorozat tegnapi New York-i premierjén rosszul sikerült sminkben jelent meg. A formás színésznőn egy Stelle McCarney pöttyös-betétes ruha volt, de minden elrontott a borzasztó alapozással, ami messziről hibátlannak mutatta bőrét, de aki csak 2 méteres közelségbe ment hozzá: láthatta, hogy úgy néz ki, mint aki maszkot visel, ami a kisebbik baj lett volna, de Kate Winslet-ről az is kiderült: eléggé szőrös az arca.
Valószínűleg vagy nem ismeri, vagy nem híve az arcgyantázásnak, pedig az a sötét szőrű bajuszkezdemény nagyon-nagyon kiábrándító.
- MON -

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!