Bulvár, celeb

2011.03.09. 19:42

Bombázót csináltak Kate Winsletből

<p>Egy új reklámkampányhoz adta a színésznő az arcát, amiben nem is hasonlít saját magára.</p>

A Titanik című film sztárját klasszikus "angol rózsaként" szokták emlegetni. Bájához és szépségéhez nem fér kétség, de amit most műveltek vele egy reklámhoz azért az nem nevezhető semminek. Az egyszerű angol rózsából igazi hamvas szépséget varázsolt a Lancome kozmetikai márka egy új kampányhoz. A színésznő négy éve a márka kampányarcaként is ismert, és minden hirdetésen csak tátjuk a szánkat, hogy egy "kis" sminkkel és "kis" utómunkával mit képesek kihozni az alkotók. Kate Winslet a néhány napja debütált kampányban egy márka új rúzsát reklámozza egy szál lepedőbe öltözve. Ő az a színésznő egyébként aki nem engedi, hogy túlretusálják. Bár ebben a reklámban azért látványosan önmaga jobb kiadása lett.

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>


A két gyermekes anya 2003-ban nyilvánosan közölte, hogy egy GQ magazin fotózás után róla megjelent képek egyáltalán nem őt ábrázolják. Elmondta, hogy az arcát túlretusálták, a testét karcsúbbra faragták és ezt ki is kérte magának. "Van a homlokomon két feltűnő ránc és ez vagyok én" - nyilatkozta a színésznő.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!