Bulvár, celeb

2011.02.02. 16:34

Tolvai Renit eljegyzi Kállay-Saunders?

<p>Kállay-Saunders Andrással akarja leélni az életét Tolvai Renáta.</p>

Hónapok óta folynak a találgatások, mi történt azóta, hogy Tolvai Reni a Megasztár döntőjében vallott szerelmet Kállay-Saunders Andrásnak. Kiállta-e az idő próbáját a kulisszák mögött szövődött kapcsolat? Reni tegnap szerkesztőségünkben járt, és a rajongók kérdéseire válaszolva tiszta vizet öntött a pohárba.
– Talán túl őszinte voltam akkor az élő adásban. Ma már tudom, nem mindig jó, ha túlzottan kitárulkozik az ember, mert akár visszájára is fordulhat a mondanivalója – mondta Reni, akinek szerencsére nincs oka megbánni nyíltságát.

– Ma is odavagyunk egymásért Andrással, minden szabadidőnket igyekszünk együtt eltölteni, már nagyjából fel is fedeztük a fővárost. Mindketten komolyan gondoljuk ezt a kapcsolatot, és szeretnénk, ha tartós maradna, ezért mindig, mindenben őszinték vagyunk egymáshoz, nincsenek tabuk köztünk – vallotta be a borsonline-nak 2010 megasztárja, aki párjával igyekszik elkerülni a féltékenység csapdáját, bár ezt a rajongók nem mindig könnyítik meg.

Folytatás az eredeti oldalon >>>

Forrás: www.borsonline.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!