Bulvár, celeb

2011.02.02. 18:13

Erotikus fotókon a pornós lány

<p>Élő pornós vállalkozást indított Melanie Rios, a felnőttfilmek sztárja.</p>

Melanie és Valerie Rios a kolumbiai szépségek között is az egyik legszebbek, akik egyebek mellett a pornóiparban értek el hatalmas sikereket. Talán ott már nem találnak új kihívásokat ezért új vállalkozásba fogtak: autómosót indítottak. Ami persze az ő múltjukat tekintve nem egyszerű autómosó, a vendégek ugyanis egy hamisítatlan élő pornóban részesülhetnek, amik arra várnak, hogy autójuk tiszta legyen.
A lányok szerint ez sokkal eredetibb időtöltés a férfiaknak, míg meginni várakozás közben egy kávét. Valószínűleg nem csak autót mosni lehet ott jó az ilyen időtöltésre vágyó férfiaknak, hanem ott dolgozni is, ugyanis a szexi testvérek nem csak egymással, de alkalmazottaikkal is szexuális kapcsolatba lépnek. Melanie Rios kijelentette: szándékai szerint ebből fognak meggazdagodni....

Nézze meg a képeket ide kattinva - 18 év feletti tartalom! >>>

A barna hajú szépség egyébként Charlie Sheen egyik kedvenc pornósa és ott volt azon a 36 órás tivornyán, amit nemrégiben Sheen tartott a házában, s amit követően kórházba szállították a hírességet.
- MON -


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!