Bulvár, celeb

2011.01.03. 12:34

Olivér nyerte a párbajt!

<p>Szoros verseny után Olivér nyerte a ValóVilág 4 második Párbaját, miközben a Villában a csókoké volt a főszerep...</p>

Villalakók Olivért akarták leginkább a Villán kívül tudni, ellene négyen szavaztak, így ő lett a kiválasztott. Olivér pedig Kristófot hívta ki Párbajra. A kiszavazás napján először a Vagány srác búcsúzott el lakótársaitól, majd  Kristóf is elköszönt a többiektől. A Házaspár férfi tagja szerint nem taktikáztak és nem éltek vissza azzal, hogy Ginával férj-feleségként mentek be a Villába, Olivér szerint ha nem is taktikáztak, de nem is mutatták meg igazi arcukat a Villában. A kiszavazóshowban az exvillalakók is megszólaltak, akik többsége Olivért tartaná játékban. És így is lett: a ValóVilág 4 második Párbajának győztese Olivér lett!

Miután Olivér visszaindult luxusbörtönébe, Kristóf elmúlt 21 Villában töltött napjának legemlékezetesebb pillanatait mutatták. Kristóf a búcsúfilm végén könnyeivel küszködve köszönt el feleségétől, majd elhagyta a stúdiót.

Elcsattant az első csók Gigi és Jerzy között


A Villában a csóké volt a főszerep: mint ahogy azt tegnap mindannyian láthattuk, Anikó már-már önkívületi állapotba került Király L. Norbi csókjától. De nem ez volt az egyetlen romantikus pillanat a Villában: végre megtörtént, amire hetek óta várt a fél ország: elcsattant a várva várt csók Gigi és Jerzy között is

A folytatásban Lacinak szerzett kellemes pillanatokat egy rajongója, a Villa kőkemény férfiját ugyanis egy csipkés bugyival lepték meg. Laci először meglepődött a furcsa ajándéktól, majd előbújt belőle a férfi és büszkén mutogatta a női alsóneműt.

Az összefoglalóból kiderült, hogy a lányok az év első napján egy régi szokást elevenítettek fel: gombócot főztek és a gombócokba belerejtették a fiúk neveit. A szokás úgy tartja, hogy akinek a nevét rejti a gombóc, az lesz a jövendőbelije.
Forrás: www.rtlklub.hu

<script src="http://www.rtlklub.hu/items/flash/player/silverlightcontrols.js" type="text/javascript">]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!