Bulvár, celeb

2010.11.18. 19:23

Tökéletes fenekét mutatta Natalie Portman

<p>A színésznő ezúttal egyik filmje kedvéért dobta le ruháit, hogy majdnem teljesen meztelen szirénként menjen fürödni a tóba.</p>

Natalie Portman a minden ízében szépséges színésznő fenekénél álmodni sem lehetne különbet, legalábbis új filmjének egyik jelenete szerint. Az ízelítőül közzétett képek a Your Highness egyik jelenetéből valók, ahol az aprócska fehérneműn kívül szépen apránként minden ledob magáról hősnőnk.

Az izraeli származású amerikai szépségtől két film is mozikba kerül jövőre, egyikben leszbikus csók csattan el, a másikban láthatjuk félpucér sellőként a habok közzé gázolni. Utóbbi film, egy humorokban bővelkedő mesefilm lesz egyébként, amiben a király két fia elindul megmenteni atyjuk birodalmát. Az egyik fiú a helyes és bátor királyfi, a másik pedig... nos, az nem annyira. A királyfik útjuk során találkoznak a szépséges és harcos Natalie Portmannal, s együtt élik át a furcsa lényeket és varázslatot sem nélkülöző kalandokat.
- MON -

Nézze meg a képeket ide kattintva! >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!