Bulvár, celeb

2010.11.19. 07:24

Timi széttépett ruhában menekült Damu lakásából

<p>Borzalmas állapotban rohant ki Damu lakásából Tímea, akinek állítása szerint barátja megerőszakolta és megverte. A 36 éves tévés nem először emelt kezet egy nőre, de most bilincsben vitték el a rendőrök, a TV2 pedig azonnal kirúgta.</p>

Lapzártánkkor még helyszíneltek a zsaruk Damu Roland lakásán. A színészt azzal vádolta meg barátnője, hogy megerőszakolta és bántalmazta. Szemtanúk elmondása szerint Damu és jegyese – akivel a nyáron még az esküvőjüket tervezték – szerda este háromnegyed kilenckor egymás kezét fogva érkeztek meg a színész angyalföldi bérelt lakásába. Nem tudni, mi zajlott köztük odabent, de alig néhány órával később Tímea szétszaggatott ruhában, zilált külsővel rohant ki a lakásból, és segítségért kiabált - írja a borsonline.hu.

– Borzalmas állapotban volt. A ruhája szét volt szakadva, sírógörcsök között panaszolta, hogy Damu megerőszakolta és megverte. Azt mondta, nem tudja, hívja-e a rendőrséget, mert úgysem tudnának rajta segíteni – mesélte az egyik szemtanú. Tímea valahogy eljutott a luxuslakópark portájához, segítséget kért, Damu oda is követte. Némi szóváltás után zaklatott állapotban taxiba ült, hazament, felhívta az egyik barátját, aki kihívta a mentőket. Tímeát kórházba szállították, onnan értesítette a rendőrséget, és feljelentést tett barátja ellen nemi erőszak és súlyos testi sértés miatt.

Folytatás az eredeti oldalon >>>

Forrás: www.borsonline.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!