Bulvár, celeb

2010.11.18. 14:55

Susan Boyle rekordokat döntött második albumával

<p>Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban is a lemezeladási lista első helyére került Susan Boyle skót énekesnő második albuma. Ezzel ő lett az első női előadó, aki egy éven belül két lemezzel is listavezető lett a két országban - jelentette be csütörtökön az énekesnő kiadója.</p>

Boyle új albuma vasárnap, pár nappal megjelenése után lépett a brit lemezlista első helyére, és szerdára már az Egyesült Államokban is listavezető lett - közölte a Sony Music. Előző albuma, amely 2009 novemberének végén jelent meg, szintén az eladási lista első helyére került mindkét országban. Ezt az eredményt eddig csak a The Monkees (1967) és a Beatles (1969) tudta elérni - közölte a Sony.

A 49 éves Susan Boyle egy brit tehetségkutató műsorban tűnt fel, és szinte egyik pillanatról a másikra világszenzációvá vált, amikor elénekelte az "Álmodtam egy álmot" című számot a "Nyomorultak" című musicalből. A 2009-ben megjelent "I Dreamed A Dream" című albumából nagyjából kilencmillió darabot adtak el.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!