Bulvár, celeb

2010.11.08. 17:30

Meztelenül pózol a porcelánbaba

<p>A babaarcú topmodellt a természetben csupaszkodva kapták lencsevégre.</p>

Lily Cole angol topmodellt, aki hihetetlenül porcelánszerű külsejéről is ismert, a Paradise magazin felkérésére egészen naturális fotókon pózol. Meztelenül. A természetes vörös hajú szépség még csak 22 éves, de kiemelkedik szakmája képviselői közül, s mára jelentős vagyon halmozott fel jól fizető, népszerűséget hozó megbízásaival. Miközben a közönséget erősen megosztja külseje. Mint az fotóinkon is látható majd: ez a típus valakinek bejön, valakinek meg, bár a többség szerint egyáltalán nem szép nő, a kifutókon mégis ellenállhatatlanul néz ki, csak smink nélkül ne menjen ki az utcára... Mindezek ellenére neki mégis bejött az élet, olyannyira, hogy úgy érzi: modellként már mindent elért, amit akar, ezért most filmipar felé tőr. Nem is eredmény nélkül.

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

Lily születésnapja alkalmából vállalta a fotósorozatot, ami megdöbbentően egyszerű, fantáziátlan beállításokat mutat, csak az egyszerű meztelenség, ami jelen van, de talán pont ettől magával ragadó.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!