Bulvár, celeb

2010.11.17. 20:15

Eva Longoria Parker válni akar kosaras férjétől

<p>Válni akar a "született feleség." Szerdai sajtóhírek szerint Eva Longoria Parker beadta a válókeresetet. Így alig három évvel házasságkötésük után, a 35 éves színésznő felbontaná frigyét a 28 kosarassal, Tony Parkerrel.</p>

Minderről az AFP számolt be a People magazin és a TMZ hírességekkel foglalkozó internetes portál információi alapján. A "Született feleségek" című sorozat sztárja 2007-ben, egy francia kastélyban mondta ki az igent.

Eva Longoria Parker szóvivője egyelőre nem akarta kommentálni a hírt. A TMZ egyébként már kedden megírta a válókereset beadását-igaz akkor még tagadta a szóvivő a hírt. Szerdán pedig egy másolatot is közölt a beadott keresetről a portál. Az indoklás szerint a sztár "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva nyújtotta be a papírokat Los Angelesben. A hírek szerint noha Eva Longoria Parker kezdeményezte a válást, a hírességet megviselte a lépés.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!