Bulvár, celeb

2010.10.18. 15:59

Már hivatalos: Angelina Jolie forgathat Boszniában

<p>Hétfőn ismét megkapta az engedélyt a boszniai forgatásához a hollywood sztár, Angelina Jolie. A színésznő-rendező jelenleg Magyarországon dolgozik. Korábban a szarajevói kulturális tárca megadta az engedélyt, majd visszavonta a forgatókönyv miatt.</p>

A minisztérium azután tagadta meg a forgatást a balkáni államban, hogy sajtójelentések azt közölték: Jolie filmjében egy szerelmi történetet mutatnak be egy muzulmán lány és annak szerb megerőszakolója között az 1992-1995 közötti polgárháborúban.

Angeline Jolie és a film producere is azt mondta: félreértették a forgatókönyvet és arra kérte a bosnyák hatóságokat: vizsgálják felül döntésüket. A sztár kiemelte: filmjének éppen az a célja, hogy emlékeztesse az embereket arra: mi is történt a háború alatt, amelyben legkevesebb 100 ezren vesztették életüket. A színésznő, aki első filmjét rendezi, Szarajevóban és Zenicán forgatna. Az újból megadott engedély értelmében november 10-én indulnak a felvételek és mintegy két hétig tartanak majd.

A bosnyák tárca az engedély megadása előtt azt kérte, hogy elolvashassák munkatársai a forgatókönyvet.

Angelina Jolie és partnere, a szintén híres színész, Brad Pitt idén már jártak Boszniában, az ENSZ jószolgálati követeiként.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!