Bulvár, celeb

2010.10.20. 17:12

Luxusesküvőre készül Katy Perry és komikus vőlegénye

<p>Felháborítóan fényűző esküvőt tervezett a sztárpár, aminek helyszíne az indiai Taj Rambagh királyi palota lesz.</p>

Az indiai Mumbaiba érkezett Katy Perry és vőlegénye, Russell Brand szerdán: az amerikai énekesnő és a brit komikus-színész a pletykák szerint a hétvégén házasodik össze az országban - számolt be róla a helyi média.

A sztárpár a Mumbai Nemzetközi Repülőtéren landolt, majd rögtön tovább utaztak Rajasztan államba, ahol az esküvőt tartják.
Brandet egyébként éppen szeptemberben tartóztatták le, miután a vádak szerint megtámadott egy lesifotóst. Katy Perry a mumbai reptéren egy kabáttal takarta be fejét, hogy ne tudják lefotózni.

A hírek szerint Perry és Brand egy hindu ceremónián kötik össze a szűk család és barátok előtt az életüket szombaton a Dzsajpurban lévő Taj Rambagh királyi palotában. A sztárpárhoz közeli források szerint a több napig tartó lakodalom része lesz egy háromnapos szafari egy tigris-rezervátumban és egy sivatagi partit is rendeznek majd.

Nézze meg a képeket >>>

A 35 éves Russell Brand Nagy-Britanniában futott be sikeres komikusként, majd televíziós és rádiós műsorvezető lett. Egyik legnagyobb botrányát azzal okozta, hogy kollégájával Jonathan Ross-szal együtt egy rádióadásban magukat másoknak kiadva telefonon felhívták Andrew Sachs veterán színészt: az incidens miatt Ross-t felfüggesztették és Brand otthagyta rádiós állását. Ezután Hollywoodba ment és szerepelt például a Lepattintva című filmben, legutóbb pedig a Gru című animációs filmben adta hangját az egyik szereplőnek.

Brandnek korábban többször gyűlt meg a baja a drogokkal és az alkohollal és nagy szívtiprónak is tartják. A komikus a 25 éves Perry kezét egy indiai nyaraláson kérte meg az év elején.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!