Bulvár, celeb

2010.09.21. 19:40

Sose nézett ki még ilyen jól a színésznő

<p>Új kedvesével mutatkozott Kate Winslet, aki talán a szerelemtől virult ki ennyire mert még soha nem nézett ki ilyen jól.</p>

Kate Winslet angol színésznő nem egészen fél éve vált el férjétől Sam Mendestől, de máris új pasival mutatkozik. Nem is akármilyennel. A szerelemben eddig sikertelenséget halmozó Oscar-díjas színésznőt két hónapja feltűnően gyakran látják a sármos Louis Dowler amerikai modellel. A hamarosan 35. születésnapját betöltő Titanik-sztárt és új kedvesét legutóbb a spanyolországi San Sebastian filmfesztiválon kapták lencsevégre. A képek tanúsága szerint a Kate és Louis bensőséges viszonyban vannak, s még valami: talán az új szerelem teszi de a színésznő egyszerűen sugárzik a képeken.

Nézze meg a képeket >>>

Állítjuk, talán soha nem nézett ki még ennyire jól. A - szerencsére - nem a gebe sztárok táborát népesítő angol híresség súlya pont megfelelő, szép karcsú, ahol kell formásan kerek, s ezt ki is emelte a fekete félvállas ruha.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!