Bulvár, celeb

2010.09.30. 17:24

Négykézláb csúszik a félcsupasz Madonna

<p>Madonna kibuggyanó mellekkel, combfixben szerepel egy reklámban - inkább kiábrándító, mint vonzó.</p>

Erősen erotikusra sikerültek a  Dolce & Gabbana 2010/2011-es kampányában készült reklámfotók. A rakás meztelen férfimodell mellett természetesen Madonnával is beerősített az olasz divatcég, amely még tavasszal újabb egy éves szerződést írt alá a pop nagyasszonyával, hogy a reklámarca maradjon. Míg azonban a korábbi fotók elképesztőn jól sikerültek, addig az új félig meztelenül lekapott Madonna kiábrándító. Ha belegondolunk, hogy ezek a képek erősen retusálva, photoshoppolva lettek, akkor pedig pláne. Az énekesnő fekete melltartóból kibuggyanó mellekkel, fekete combfixben látható egy egyszerű ágyban, egybek mellett négylézláb és egy cicát simogatva. Érdemes megnézni, hogy mekkora különbség van a félcsupasz színes és fekete-fehér fotók között. Előbbi nagyjából Madonna valós korát tükrözi, amin egy dögös nagyinak látszik, a fekete-fehér képeken pedig szinte saját maga lányának tűnik.

Nézze meg a képeket >>>

Az 53 éves popdíva még mindig elképesztően jól tartja magát, de az ilyen képeket lehet, hogy már nem igazán engedheti meg magának.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!