Bulvár, celeb

2010.09.02. 14:12

Juliette Binochet "lesenkizte" Gerard Depardieu

<p>Juliette Binoche-t francia színésznőt megdöbbentette, hogy honfitársa, Gerard Depardieu senkinek nevezte egy lapinterjúban. A színésznő erről a brit médiának beszélt csütörtökön.</p>

"Nem ismerem őt, fogalmam sincs, hogy mit tehettem vele"- mondta a 46 éves színésznő az Empire című brit filmmagazinnak adott videóinterjújában. Juliette Binoche a BBC-nek is nyilatkozott. "Megértem, hogy mindenkit nem lehet szeretni, és hogy az ember utálhatja mások munkáját. Az interjúja erőszakosságát nem értem"- mondta a brit állami médiának.

Gerard Depardieu, aki nem csak francia filmek révén aratott sikereket, az osztrák Profil című lapnak nyilatkozott augusztusban." Magyarázza el nekem valaki, hogy ennek a színésznőnek a titka mit jelent? Tényleg tudni szeretném, hogy miért övezi akkor megbecsülés évek óta, mert szerintem színészileg abszolút senki." - mondta a 61 éves Depardieu.

"Nem tilos neki, hogy ne szeressen engem színészileg, de nem tudom, hogy miért viselkedik így. Ez itt a probléma" - közölte a "Certified Copy" című legújabb filmje reklámkampánya miatt Nagy-Britanniában tartózkodó Binoche.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!