Bulvár, celeb

2010.09.27. 19:37

Egy boszniai menekült volt Beckham ágyasa?

<p>Irma Nici, a boszniai háború menekültje korábban luxusprosti volt, majd állítása szerint David Beckham ágyasa.</p>

Újabb botrány robbant ki a Beckham familliában, s mi más lenne újra terítéken, mint David hűtlensége. Egy újabb nő állítja, hogy a Los Angeles Galaxy középpályásának szeretője volt. A születésekor Irma Nezirovic-nak nevezett nő a boszniai háború elől menekült a 92-es internálás során. A nőt egy barátjának beszámolója szerint megerőszakolták (a most 27 éves hölgy akkor 9 éves volt), nem sokkal később Hollandiába szökött anyjával, ahol menedékjogot kaptak, később pedig Angliába költöztek. A hölgy, aki ekkor már az Irma Nici nevet viselte ez idő tájt kezdett el egy escortcégen keresztül gazdag férfiak ágyasává válni majd talált egy dúsgazdag arab támogatót, akinek bőkezűségének köszönhetően Irma Londoban már Lamborghinivel közlekedett, gyémántokkal felékszerezve. Miután ez a kapcsolat véget ért a nő újra luxusprostinak állt, hogy fenntartsa a korábbi pazar életvitelt.

A szépséges Irma most azzal állt elő, hogy három évvel ezelőtt David Beckham szeretője volt. A hölgy az In Touch magazinnak is nyilatkozott, elmondta, hogy Nagy-Britannia és az USA között ingázott, valamint hogy David Beckham 10 ezer fontot fizetett neki és barátnőjének egyetlen éjszakáért majd további 4 alkalommal voltak együtt. A nő egyébként tízes skálán 7.5-re értékelte a középpályás szexuális teljesítményét.

Nézze meg Irma Nici pikáns képeit >>>

A profi focista azonban tagadja a vádakat, s egyelőre úgy áll, hogy Irma nem tudja bebizonyítani állítását. David 5 millió forintos kártérítésre perelte be a nőt és nyilvános bocsánatkérést akar.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!