Bulvár, celeb

2010.09.28. 16:49

Az életével játszott Gloria Estefan

<p>Kimászott szobájának ablakán Gloria Estefan egy amerikai futball mérkőzés közben, azért hogy le ne késse fellépését egy stadionban Miamiban - számolt be róla kedden az amerikai média.</p>

A kubai származású, világszerte népszerű énekesnő a Miami Dolphins egyik meccsét nézte meg a floridai nagyváros Sun Life stadionjában még vasárnap, amikor nem tudta kinyitni több emelet magasan lévő lakosztályának beragadt ajtaját.

A félidőben rendezett koncertnek Estefan volt a házigazdája és be kellett volna konferálnia a szintén énekes Enrique Iglesiast több tízezer ember előtt. De nem tudott kimenni szobájából és még egy lakatos, a biztonsági őrök és a tűzoltók sem tudták betörni szobájának ajtaját.

Ezért az énekesnő úgy döntött: saját kezébe veszi a dolgokat. A Miamiban lévő WPLG televízió szerint Estefan kinyitotta lakosztályának ablakát, kimászott az ablakon és a mellette lévő szoba ablakán mászott be. Szerencséjére ott ki tudott menni az ajtón, átrohant a pályán és az utolsó pillanatban lépett a színpadra, hogy felkonferálja Iglesiast.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!