Bulvár, celeb

2010.08.26. 14:10

Új szerelme van a Barátok közt Kingájának!

<p>A sorozat népszerű sztárja szakított vőlegényével, és most a gazdasági élet egyik megkerülhetetlen, fiatal topmenedzsere a párja.</p>

Bonyolult és nehéz időszakon van túl, és egy kis türelmet kér a kíváncsi nézőktől és újságíróktól. Balogh Edina magánélete és a Barátok közt Kingájának sorsa szinte egy időben vett fordulatot.

Balogh Edina még nyár elején szakított kedvesével, akivel három és fél évig voltak együtt. A Barátok Közt szereplője nemrég egy másik férfi mellett találta meg a boldogságot. Minderről nem volt könnyű beszélnie, hiszen az Alex-szel töltött évek rendkívül meghatározóak voltak számára. Ez volt az eddigi leghosszabb és legszorosabb kapcsolata.

A pár szerelme eleinte filmbe illő volt. 2007 nyarán, Németh Kristóf esküvőjén derült ki, hogy Edina kezét eljegyzési gyűrű díszíti, majd a következő években sokszor jelentek meg együtt különböző rendezvényeken. Az elmúlt egy évben Edinát már többnyire csak egyedül lehetett látni és a készülő esküvőről sem esett többé szó…

Nézze meg az új szerelmesekről a képeket >>>

Edina azt meséli, bár a hétköznapokban jól megvoltak, mégis akadtak köztük olyan nézeteltérések a jövőjükkel kapcsolatban, amelyeket bármennyire is próbáltak, végül nem tudtak megoldani.

Az idei nyarat tehát Edina már független nőként kezdte, sok időt töltött együtt barátaival. Új lovagját 1,5-2 hónappal ezelőtt ismerte meg. A férfi a piaci élet jól ismert szereplője, illetve a Magyar Villamos Művek korábbi vezérigazgatója Mártha Imre.

A fiatal pár az elmúlt heteket Olaszországban és a Balaton környékén töltötte.Mindezek ellenére Edina egyelőre visszafogott a friss szerelmet illetően.

A pár egyelőre türelmet kér, cserébe azt ígérik, ha megszilárdul a kapcsolatuk, szívesen mesélnek majd bővebben is közös élményeikről.
Forrás és fotók: www.rtklkub.hu
Műtermi fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

 


 

// <![CDATA[

</script>

<script src="http://www.rtlklub.hu/most/player/soda/silverlightcontrols.js" type="text/javascript">

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!