Bulvár, celeb

2010.07.05. 15:23

Hollywoodi sztárok smink nélkül grasszálnak a horvát tengerparton

<p>Hétfői horvát médiajelentések szerint jól érzi magát Dalmáciában Eva Longoria-Parker és társasága.</p>

Az amerikai színésznő, aki az idehaza egyebek mellett a Cool tévén is vetített Született feleségekben játszik, férjét, Tony Parker kosarast kísérte el Horvátországba, akinek hamarosan fellépése lesz déli szomszédunknál. A házaspárral jött egyébként még Amaury Nolasco (A szökés sztárja) és Jennifer Morrison (Dr. House). A jelentések szerint a hírességek nem sokat vesződtek a sminkeléssel, vagy az öltözködéssel, hanem egyszerű turistához illően vágtak neki a városnézésnek.

Eva Longoria-Parker és férje a tervezettnél pár nappal korábban érkezett az Adriára. Itt kibérelték a Ladyship nevű hajót, és azzal utazgatnak Dalmáciában. Zárát (Zadar) és Koronatit már megnézték a hétvégén. Hétfőn Sibenik óvárosában sétáltak, majd Krk szigetére indultak, hogy meglátogassák az ottani nemzeti parkot. A hőség ellen pedig fagylalttal védekeztek.

Horvát lapinformációk szerint a hírességek még pénteken érkezhettek az országba. Aznap ugyanis Mali Losinj környékén látták őket. Az utóbbi években egyre több sztár fedezi fel a horvát tengerpartot. Elsősorban Ragúza (Dubrovnik) vonzza a híres embereket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!