Bulvár, celeb

2010.05.22. 12:49

Stohlért ostromolják a Nemzetit

<p>Katasztrófaturisták özönlötték el a Nemzeti Színházat, a baleset óta mindenki Stohl András alakításaira kíváncsi – értesült a Bors. A nézők közül rengetegen emelt áron is hajlandók jegyet venni.</p>

A pletykák szerint sokan azért rohannak a Nemzetibe, mert kíváncsiak a „végjátékra”, hiszen a szakmában szinte biztosra veszik, hogy Stohl az évad végén elbúcsúzik a színháztól. A borsonline.hu értesülései szerint nemcsak „civilek”, hanem az RTL Klub emblematikus figurái is csapatostól látogatnak a Duna-parti intézménybe.

További részletek a borsonline-on >>>


Kapcsolódó cikkek:

Már ismerik Stohl drogszállítóját

mon | 2010.05.21 15:03
A zsaruk még Stohl Andrásnál is többet tudnak a hazai hírességek kábító szokásairól, az akár házhoz is szállító dílereikről.

Kitüntették Stohl Andrást

mon | 2010.05.18 08:31
Színészi alakításáért rangos elismerést, a Magyar Oscarnak nevezett Gundel művészeti díjat veheti át május végén Stohl András.

Stohl nyolc éve szorul Viagrára

fuggetlen | 2010.05.17 16:07
Viagra hevert Stohl András kocsijának ülésén, derült ki a balesete után készült fotókból.

Elkészült a szakvélemény: drogot fogyasztott Stohl András

fuggetlen | 2010.05.14 12:20
Drogot fogyasztott a május 8-án Fót közelében súlyos balesetet okozó Stohl András - derült ki a toxikológiai szakértő péntekre elkészült jelentéséből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!