Bulvár, celeb

2010.05.11. 19:39

Új színész veszi át Stohl András szerepét

<p>Több lehetséges jelölt neve is felmerült.</p>

Új szereplő veszi át a napokban ittasan súlyos balesetet okozott Stohl András helyét a Tűzvonalban című krimisorozatban. A következő évadból 6 részt már leforgattak, így azokban még Stohl András játssza Bordás ezredes karakterét, de azután lecserélik a színészt. A Tűzvonalban Produkció kedden tartott sajtótájékoztatót az eseményekről a sorozat központi helyszínét adó Mosoly utcai rendőrőrsön. A szereplőválogatás még tart, az új színész nevét csak a szerződés aláírása után hozzák nyilvánosságra.


Stohl András a múlt hétvégén ittasan okozott közlekedési balesetet. A színész alakította a Tűzvonalban című krimisorozat egyik karakterét, Bordás ezredest. A produkció és az alkotógárda döntésének értelmében másik színész veszi át a szerepet, mert a hős ex-kommandós és rendőri példakép, Bordás ezredes karaktere összeegyeztethetetlen a színész cselekedetével.

A Duna Televízióban ősszel műsorra kerülő negyedik évad 12 epizódból áll, az első hat résznek már az utómunkálatai folynak. Ezért az eddig leforgatott epizódok Stohl Andrással kerülnek majd adásba, de a negyedik évad második felében már az új színész alakítja Bordás karakterét. A színészcsere nem befolyásolja sem a forgatás menetét, sem a produkció és a Duna Televízió együttműködését. Azért született a színészcserés megoldás, mert sem az első hat epizód újraforgatása 50 millió forint többletköltséggel járt volna és a forgatókönyvek átírására sem volt reális lehetőség.

Azt egyelőre még nem tudni, ki lesz Stohl András utódja a sorozatban. Több lehetséges jelölt neve is felmerült, de a tárgyalások még tartanak. Az új szereplő nevét csak a szerződés aláírása után hozzák nyilvánosságra.

Soós Péter rendező szerint a sorozatot veszteség éri Stohl András távozásával. "Rendkívüli közösségszervező erőt jelentett, nem lesz könnyű dolga az újonnan bemutatkozó színésznek, mert nagyon magas a színvonal. De persze ezzel Stohl Andrást senki nem akarja felmenteni."

Fonyódi Tibor forgatókönyvíró azt mondta: "Ha ki akarom írni a sorozatból, akkor meg kellett volna ölni, és nem szívesen pusztítanám el a kedvenc karakteremet."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!