Bulvár, celeb

2010.04.09. 09:35

Mónika miatt kirúgták Horváth Évát

<p>Lilu és Mónika miatt eltűnik a képernyőről Horváth Éva és Peller Mariann.</p>

Az RTL Klub Reggelijének műsorvezetői csapata májustól jelentősen megváltozik. Visszatér Lilu, élő műsorban bizonyíthat Erdélyi Mónika, ezzel egyidőben távozik Peller Mariann és Horváth Éva.
Szülési szabadságáról hamarosan visszatér a Reggelibe Lilu, a női műsorvezetők sora kiegészül még Erdélyi Mónikával, aki már nagyon készül az új kihívásra.
- Szinte hihetetlen, hogy milyen gyorsan eltelt a szülési szabadságom és bevallom, félig még mindig azon maradok. Háromhetente vezetem majd a Reggelit, ami azt jelenti, hogy azokon a napokon Dávidra apukája vigyáz, de csak amíg haza nem érek. Szerencsére ez csak pár órát jelent, hiszen a Reggeli műsor nagy részét a kisfiam átalussza. Persze nehéz lesz ennyi időt is távol tölteni tőle, de már nagyon hiányzott a munkám, a nézők és a kollégák, izgatottan és örömmel várom újra a reggeleket. – mondta el Lilu.
- Örültem az RTL Klub felkérésének, igyekszem megfelelni az új kihívásnak, jó lesz 9 év után valami újban kipróbálni magam. Mindig is szerettem volna élő műsort vezetni, a Csak csajok nagyon jó élmény volt, megpróbálom minél több oldalamat megmutatni és remélem a nézők ebben a szerepkörben is szeretettel fogadnak. – nyilatkozta Erdélyi Mónika.
- Pályakezdőként jobb munkáról álmodni sem mertem volna, nagyon jó emlékekkel távozom. Remélem, hogy az itt szerzett tapasztalatokat a jövőben is hasznosítani tudom majd. - összegezte az elmúlt évet Peller Mariann.
Horváth Éva is bizakodó: - Köszönettel tartozom műsorvezető társaimnak és a Reggeli egész csapatának, eseményteli évet tudhatok magam mögött. Békében váltunk el egymástól, remélem, hogy ezzel nem ért véget televíziós pályafutásom.
- A Reggeli új párosai garanciát jelentenek arra, hogy jókedvűen ébredjen mindenki, aki minket néz. Örülök, hogy Lilu visszatér, és hogy Mónikát nem kell a Mónika show nélkül sem nélkülöznünk. Egyúttal köszönöm az elmúlt másfél év munkáját Horváth Évának és Peller Mariannak. Biztos vagyok abban, hogy sokaknak hiányozni fognak a képernyőről, és hamarosan újra együtt dolgozhatunk majd velük. - nyilatkozta Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója.

Májustól tehát Hujber Ferenc, Csonka András és Szujó Zoltán mellett Lilu, Erdélyi Mónika és Ördög Nóra alkotja majd a Reggeli új csapatát.
Forrás és fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!