Bulvár, celeb

2010.03.17. 19:08

Kozsó több vasat tart a tűzben

<p>Az énekes biztosra megy, ha a csajokról van szó</p>

Felröppent a bulvársajtóban, hogy Kozsó hosszas keresgélés után talán megtalálta múzsáját Judy Nero személyében. Az énekest a Cool Live-ban Horváth Éva faggatta az új románcról.

- Még csak egyszer talákoztunk, akkor is családostul, mert hozta magával a manager hölgyet, de aranyos, kedves kis összefutás volt, ők biztos így szokták meg, hogy ha elmennek valahová, ő vigyáz rá – mondta Kozsó a Cool Live-ban.

Kozsó elárulta, hogy mindig biztosra megy, így amíg nem alakul ki szoros kapcsolat Judyval, addig továbbra is az interneten szemezget az általa támasztott követelményeknek megfelelő csajok között. Ugyanakkor az énekes állítása szerint Judy is hajlik a kettejük közti "dolog" felé.

Horváth Éva azon kérdésére, hogy "És neki mi jön be rajtad?" - " A teaház" – érkezett a rögtönzött válasz Lakatos Márktól a stúdió másik szegletéből. Kozsó elárulta ugyanis, hogy korábban nem csak Orosz Barbarát, de Horváth Évát is el akarta invitálni egy-egy nyugodt, békés teázgatásra, azonban mindketten kikosarazták az énekest. Most Judyn van a sor, aki egyelőre nem ér rá egy újabb randevúra külföldi munkái miatt, de az énekes szerint lehet még folytatása a dolognak.

Kozsót nem zavarja az expornós szakmája sem.

- Én nem láttam egyetlen filmjét sem, tudom, hogy ezzel foglalkozott, hát majd akkor inkább élőben – mondta Kozsó a Cool Live-ban.
Forrás: Cool Live
Fotó: cooltv.sajtoklub.tv

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!