Bulvár, celeb

2010.03.07. 19:13

Jolie kétszer szexelt Jaggerrel

<p>"Hat éven át kutattam, és megbízható forrásokra támaszkodtam"-nyilatkozta Jenny Paul, a Brad Pitt és Angelina Jolie: Az igaz történet című botránykönyv szerzője - írja blikk.hu.</p>

Annyit elárult, Texas Terri (Jolie közeli barátja) és Bill Day (Jolie édesanyjának exélettársa) is szolgáltatott információkat.

Így derült ki, hogy az Anybody Seen My Baby című Rolling Stones videoklip 97-es forgatásán Mick Jagger  lefeküdt az akkor még kezdő színésznővel. Jenny Paul azt is kiderítette, Jolie és Jagger 2003-ban is ágyba bújt. Az életrajzíró találkozott a szemtanúval, aki látta, amint a színésznő követte a rocksztárt a szobájába a bangkoki Oriental Hotelben.

Az első affér pikantériája, hogy Jolie akkor még Jonny Lee Miller brit színész felesége volt, Jagger pedig Jerry Hall férje. Ráadásul pont abban az évben, 1997-ben jött a világra a hatodik közös gyerekük, Gabriel Jagger.

További részletek a blikk.hu-n >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!