Bulvár, celeb

2010.02.03. 11:10

Mit keres Kiszel Tünde plasztikai sebésznél?

<p>A naptárdíva elégedett külsejével, de azért nem zárkózik el bizonyos beavatkozásoktól.</p>

Kiszel Tünde meglepő bejelentést tett a minap: plasztikai sebészhez készül, konzultációra. A naptárdívát egy orvos kereste fel, aki felajánlotta, hogy bármilyen operációt választhat.

- Még nem gondoltam rá, hogy kés alá fekszem, de elmegyek és meghallgatom, mit javasol a szakember, mit lenne érdemes megcsináltatnom. Ez nem jelenti azt, hogy bevállalom a műtétet, de át fogom gondolni. Kicsit félek minden beavatkozástól, a végeredménytől és magától az operációtól is. Valahogy úgy vagyok vele, hogy az ember csak akkor menjen kés alá, ha muszáj. Hiszek abban is, hogy a szépség belülről fakad és a legfontosabb a kisugárzás. Persze, soha ne mondd, hogy soha…

Tünde legjobban a szemeit szereti, de azt nem árulta el, melyik testrészével nem elégedett.

- Ha bármit is megcsináltatnék magamon, biztos, hogy nem esnék túlzásokba, az nagyon nem tetszik. Senkit nem akarok megbántani, ezért nem személyeskedem, de mondjuk egy túlzott ajakfeltöltés szerintem egyáltalán nem szép, volt már, amin elborzadtam. Persze, nincs jogom ítélkezni, de úgy gondolom, egy szépészeti beavatkozás akkor sikeres, ha egy laikus nem tudja eldönteni, hogy plasztikai műtét történt-e vagy sem.

Megtudtuk, hogy a "celebélet" többek között azzal az előnnyel is jár, hogy nem mindenre kell pénzt kiadni. Tünde elárulta, hogy ruhaszalonnal, kozmetikával és fodrászattal is együttműködik. Megkapja a szolgáltatásokat, ezért arcát és nevét adja cserébe.

- Örülök az ilyen lehetőségeknek, hiszen mindent én sem engedhetnék meg magamnak. A számláimat ki kell fizetnem és a közértben sem adnak ingyen semmit.
Forrás: www.rtlbulvar.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!