Bulvár, celeb

2010.02.07. 16:16

Bajor Imrét végleg kigolyózták?

<p>Faragó András „Topy" kapta Bajor Imre álomszerepét A doktor úrban, a Heti hetesben is beül a székébe. Bajort már az ág is húzza - írja blikk.hu.</p>

Bajor Imre alig egy héttel a darab bemutatója előtt került kórházba, úgynevezett menedzserbetegséggel. Olyan súlyos volt az állapota, hogy orvosa szigorú ágynyugalmat rendelt el. Puzsér, a minden hájjal megkent, mégis szeretetre méltó tolvaj szerepére nagyon vágyott a színművész, az, hogy nem játszhatta el, számára tragédia. – Ez olyan dolog, mint amikor valaki kihord egy gyereket, és más neveli föl.

Borzasztó fájdalom! – mondta. Faragó Andrásnak, akit mindenki csak Topynak hív, három nap alatt kellett megtanulnia a szerepet.

– Hétfőn kezdtem próbálni, csütörtökön már közönség előtt játszottuk – meséli Topy. – Ez nagyon kevés idő, mert rengeteg a szöveg, sok a dal, és a koreográfiát is meg kell tanulni. Minden nehézség ellenére eddig mind a hat előadás nagy siker volt. Topy arról nem tudott, hogy mennyire vágyott Bajor Imi a szerepre. – Nagyon sajnálom, Imi kedves barátom – sóhajt Topy. – Évtizedek óta ismerjük egymást. Ha egy ficam, vagy rekedtség miatt marad el egy fellépés, az még oké, de hogy így, minden összejöjjön egyszerre, még keményebb. Iminek is, a csapatnak is.

További részletek a blikk.hu-n >>>

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!