Bulvár, celeb

2010.01.25. 17:43

Német Kristóf mindent átértékelt

<p>A Barátok közt Kertész Gézája úgy érzi, hogy komoly figyelmeztetést kapott.</p>

Németh Kristóf átértékelte az életét. A 34 éves színész eddig két végén égette a gyertyát. Most azonban úgy érzi, hogy komoly figyelmeztetést kapott. Bokagyulladása miatt hetekre kiesett a megszokott élettempójából és a kényszerpihenő ráébresztette, hogy nem folytathatja úgy, ahogy eddig élt.

- Mióta családom van, sejtettem, hogy az életemnek a lényege már régen nem az én munkám háza táján keresendő, hanem a családom környékén vagy a családomban. Ez a eddig sejtés most már biztos hit lett.

Kristóf négy évvel ezelőtt ismerkedett meg feleségével, Nikivel. Szerelmesek lettek és családot alapítottak. Niki és kisfia, Lóci érkezése sem volt azonban elég ahhoz, hogy Kristóf valóban változtasson korábbi életmódján.

Kristóf eddig is igyekezett egészségesen étkezni és sokat mozogni. A napi 12-14 órás munkával járó stressz azonban kimerítette őt. Szerencsére időben jelzett a szervezete, és a kivizsgálásokon kiderült, hogy a magas vérnyomása kordában tartható, ha hajlandó változtatni az életvitelén.
A változás kulcsa pedig kétéves kisfia, Lóci.

A család most már túl van a nehezén. Az új Kristóf pedig letette a Barátok közt kellékesétől kölcsönkapott mankóit, és újra magára öltötte Kertész Géza gúnyáit.
Kristóf tehát visszaállt a munkába, és örül, hogy nemcsak a stúdió, de a múlt ajtaját is becsukhatja maga mögött.
Forrás: www.rtlklub.hu
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!