Bulvár, celeb

2009.01.10. 19:00

A Szex és New York sztárja belehabarodott a brit kormányfőbe

<p>– Elbüvőlő férfi! Karizmatikus, határozott - áradott a britt kormányfőről a Szex és New York Samathája, Kim Cattrall.</p>

Nagy-Britanniában a politikusok közül toronymagasan a miniszterelnök, Gordon Brown vezeti a toplistát. Ezúttal azonban nem a legkedveltebb képviselőket keresték, hanem a legidegesítőbbeket.
Ennek ellenére, Brown-ért világhírű színésznő rajong.

Gordon Brown brit miniszterelnök a megszokottal ellentétben megnyert egy közvélemény kutatást, a végeredménnyel azonban valószínűleg nem fog elbüszkélkedni barátainak. Az eredmény ugyanis egy cseppet sem hízelgő a kormányfőre nézve: Brown már megszokhatta, hogy egyre lejebb csúszik a népszerűségi listán, de, hogy a „kinek van a legidegesítőbb hangja?” című körkérdésre, őt nevezzék meg legtöbben a politikusok közül Nagy-Britanniában, álmában sem gondolt.
A miniszterelnök mellett egyébként a focista Dawid Beckhamet is leszavazták a voksolók.
– Férfiatlan, nyivákoló, fülsértő, irritáló – ezek voltak a leggyakoribb jelzők Brown orgánumára is, ám sokan hozzátették, hogy nem politikusi mivolta miatt adtak rá negatív jelzőket, tehát, maradhat a politikusi porondon, de „jobban tenné, ha mutogatna”.

A felmérés végeredménye ellenére egyébként úgy tűnik, megdobogtatja, ha nem is a hazai, de a tengerentúlon élő női szíveket a kormányfő. Legutóbb például a Szex és New York vadító Samathája, Kim Cattrall áradozott hosszú perceken keresztül a Daily Express-nek Brownról.
– Elbüvőlő férfi! Karizmatikus, határozott. Ha bejelent valamit, mindig az jut eszembe: csináld még! – vallotta be a színésző.

Forrás: Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!