Bulvár, celeb

2008.10.02. 16:09

Sharon Stone megőrült

<p>Különös módját választotta a díva annak, hogy bebizonyítsa a világnak, valamint a gyermek elhelyezési per bíráinak, képes megbirkózni a gyermeknevelés legördöngösebb problémaival is.</p>

Sharon Stone négy éve küzd ex-férjével, Phil Bronsteinnel a most már 8 éves Roan elhelyezéséről. Úgy látszik, a tárgyalás bírái nem írják javára azt a briliáns ötletet, amivel a kicsi elrettentő lábszagát igyekszik eltüntetni. Bár a nyolc éves gyermek már négy éve apjánál él, a probléma annyira foglalkoztatja a színésznőt, hogy elhatározta, botox-kezelésre küldi gyermekét, ugyan fecskendezzenek már a kis lurkó talpába egy kevéske sejtbénító mérget.

A konzervatív apa más véleményen van: szerinte tiszta zokni, esetleg lábdezodor orvosolná a problémát. Addig is, amíg Stone újabb megoldásokon töri a fejét, a bíróság ítélete szerint a színésznőnek terápiára kell járnia. Egy biztos, nemcsak Sharon hírnevének nem tett jót az incidens, de a kis Roannak is lesz mit kompenzálnia a lányoknál a következő húsz-harminc évben.

Sharon szerint Roan gerincével is probléma van, ezt azonban egyetlen orvosi papír sem támasztja alá. A lábszag-kérdés pedig a mániája lett” – nyilatkozott a Daily Mailnek a tárgyalás egyik résztvevője.

Forrás: 5perc.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!