Bulvár, celeb

2008.10.02. 18:43

Madonnára gondolt Sean Penn első férficsókja közben

<p>A Milk című új filmjében a forgatókönyv szerint férfit kellett megcsókolnia az Oscar-díjas Sean Pennek, ám ő közben nem aktuális feleségére, Robin Wrightra gondolt, hanem exnejére, Madonnára.</p>

A Gus Van Sant rendezte film egyesült államokbeli bemutatója december 5-én lesz. Penn az Egyesült Államok első, homoszexualitását nyíltan vállaló politikusát, Harvey Milket személyesíti meg. James Francót, aki a kedvese és a társa volt, Scott Smith alakítja.

Az Out Magazin következő kiadásában - ahogy a Los Angeles Times weblapján olvasható - Franco felfedi, hogy Sean Penn erről a csókról legelőször Madonnának beszélt, akivel 1985 és 1989 között voltak házasok.

"Az első csók után megtört a jég. A csókunk után Penn SMS-t küldött Madonnának, amelyben ezt írta: "most csókoltam először férfit. Rád gondoltam. Nem tudom, miért" - mondta el Franco. Az énekesnő ezt válaszolta: "sok boldogságot".

A forgatás alatt felmerült, hogy Franco és Penn együtt tölthetnének egy éjszakát abban a lakásban, ahol forgattak, hogy "kényelmesebben érezzék magukat" egymással - mondta a színész.

"Eljátszottunk a gondolattal, de végül nem sikerült időpontot egyeztetni" - tréfálkozott Franco, aki a Pókemberben (2002) nyújtott játékával vált híressé. "Vállaltam ezt a szerepet, ahogy vállalok mindenféle kapcsolatot. Amikor bármelyik színésszel vagy színésznővel dolgozom, és a filmben viszonyunk van, vagy valamilyen kapcsolatban állunk egymással, olyan dolgokat keresek bennük, amelyeket szeretek" - mondta el a 30 éves fiatalember.

Az interjúnak a Los Angeles Timesban megjelent kivonatában Franco azt is elmondta, hogy "alapvetően" beleszeretett Sean Pennbe. "Már a Kicsapongás a Ridgemont gimiben (1982) című film óta szerelmes voltam belé" - folytatta.

Pontosan nem tudni, mióta tart a színész iránti csodálata, mert rögtön ezután kijelentette, valójában 2000-ben, a The Beaver Trilogyban történt szereplésekor szeretett bele.

Forrás: 5perc.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!