Bulvár, celeb

2008.10.03. 06:55

Kiderült Kiszel Tünde kora!

<p>Fellebbent a fátyol a hétpecsétes titokról!</p>

A magát dekoratívnak valló díva minél előbb szülni szeretne, ugyanis attól tart, elillan személyiségéből fakadó természetes varázsa. Tünde plébániahivatali jegyeskönyve már az interneten is olvasható, melyből kiderül hétpecsétes titka, a kora. Az irat szerint 1959-ben született. Köztudott, hogy az anyai örömökre vágyó Tüncike legféltettebb titkai közé tartozik életkora. Így érthető, hogy nem volt elragadtatva, mikor koráról faggatta az egyik napilap.

- Szívesen beszélek arról, hogy babát szeretnék, de nem szeretném, hogy kiderüljön a korom. Írják azt, hogy százkilenc vagyok! Nem kell ezt mindenkinek tudni, különben elillan a varázs, eloszlik a személyiségemet övező misztikum - ecsetelte Tünde.

A potenciális apajelölt viszont még nincs meg, bár a dekoratív médiaszemélyiség Donatella állítólagos apjától, Lukács Lászlótól esne teherbe a legszívesebben. Tünde azonban jelenleg egyetlen férfi társaságát sem élvezi. Így az ötvenet már biztosan betölti, mire a második baba megérkezik.

Az eddig porosodó plébániahivatali jegyeskönyv viszont elsősorban arról árulkodik, hogy Kiszel már egyszer volt férjnél. Az egykori férjről csak annyit lehet tudni, hogy egy maglódi gépkocsivezető volt.

- Nem szeretném, ha az egész világ azon csámcsogna, hogy mikor volt az esküvőm, s hogy melyik templomban esküdtünk - közölte Tünde.

Forrás: netbulvar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!