Bulvár, celeb

2008.10.01. 16:49

Újabb magyar nyuszilány a nyuszicézárnál

<p>Metzker Viki Hugh Hefner birtokán vendégeskedett. Az amerikai milliomos életéről most elárulta a kulisszatitkokat.</p>

Dundika és Voksán Virág után újabb magyar lányt látott vendégül a nyuszis magazin atyja Los Angeles-ben. Nem mindenki részesült abban a megtiszteltetésben, hogy a villában lakhat, de Vikit abban a lakosztályban szállásolták el, amelyben korábban Carmen Elektra tartózkodott. A szóbeszédekből arra számított, hogy Hefner egy nőcsábász, aki idős kora ellenére is éktelen tivornyákba és orgiákba fulladó partikat rendez a birtokán. Kellemesen csalódott, hiszen Hefner nagyon közvetlen volt velük, többször kiment a fotózásra, és szakmai tanácsokkal segítette a munkájukat.

– Nyolcan voltunk lányok, nyolc különböző országból. Mindenkivel megtartotta a 3 méter távolságot, csodálkoztam is, hogy nőcsábásznak mondják. A tivornyák régen igazak voltak, de mostanra megkomolyodott. Állítólag házasságot és családalapítást is tervez első számú barátnőjével, Holly Madisonnal. Ugyan 82 éves, de azt mondta, még mindig nem érzi, hogy gyerekre lenne szüksége, de a barátnője kedvéért átgondolja – árulta el a playmate.

A nyuszilányok a sztárok közkedvelt éttermében is jártak, ahol John Travolta, Angelina Jolie és Brad Pitt állandó vendég. Az este folyamán a Grace klinika egyik szereplőjével is találkoztak.

Viki vékony alkatával és szőke hajával levette a lábáról az amerikaiakat, így nagy esélye van, hogy ő lesz az első magyar lány, aki karriert futhat be Amerikában.

– Az egy hétből négy napon keresztül nagyon keményen dolgoztunk, ráadásul hajnali hat órakor már kezdtünk is. Számomra ez volt a legnehezebb, mert itthon sokszor ilyenkor fekszem le, ugyanis a párom mellett diszkózom. Ő lemezlovas, tanulgatom tőle a szakmát, és már vannak önálló fellépéseim is – újságolta büszkén Viki.

A kint töltött egy hét alatt nemcsak közös, hanem egyéni sorozatok is készültek. A képek stílusa és témája a fotózásig számára is meglepetés volt. Ami hozzá leginkább közel állt, az az amerikaiak által készített fotósorozat, amely Hazárd megye lordjai stílusban készült.

Forrás: netbulvar.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!